O nama

Naša misija je osvijestiti ljude o važnosti tjelovježbe i zdravog načina života te im pružiti profesionalnu podku u ostvarenju tog cilja.

Amazona Fitness Club

Amazona Fitness Club nalazi se u srcu Španskog na Trgu Ivana Kukuljevića na broju 14

Šarmantni prostor Vam nudi grupno vježbanje u dvije dvorane te individualan i poluindividualan rad u manjoj dvorani.

Upoznajte Amazona Fitness Club team!

Naše trenerice i treneri su prvenstveno selekcija osoba koje uživaju u svom poslu te također tim obrazovanih stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u radu s rekreativcima i sportašima.

O nama
Marina
Voditelj i trener

Magistra kineziologije sa specijalizacijom u području fitnesa i dugogodišnjim iskustvom u radu s rekreativcima i sportašima. Pilates i aerobik instruktor.

O nama
Tamara
Trener

Znanje i vještine za instruktora grupnih i individualnih treninga stekla je na Fitness učilištu. Studentica je treće godine na Zdravstvenom veleučilištu gdje se školuje za fizioterapeuta.

O nama
Marija
Yoga instruktor

Završila tečajeve za instruktora joge u Pink Elephant Yoga Institutu i u Spanda Vinyasa Yoga School. Poducava Ashtanga, Vinyasa i Hatha yogu. Po zanimanju je slikarica, a trenutno radi u filmskoj industriji te se bavi tajlandskom masažom.

O nama
Vanja
Zumba instruktor

Licencirana je Zumba instruktorica. Svestrana Vanja, uz to što je trenerica, je i studentica psihologije, pjevačica u rock bendu, a stigne i raditi i volontirati.

Kontaktirajte nas!

info@amazona-fitness.com
+38598232371

X
X
X