Grupni programi

Morning Mix

Morning Mix

Morning mix je idealan trening za početak dana. Srednjeg je intenziteta, a kombinacija je aerobnog treninga i vježbi za razvoj snage, što dugoročno rezultira smanjenjem potkožnog masnog tkiva i usklađenim razvojem mišićne komponente tijela.

HIIT & Core

HIIT & Core 

(High Intensity Interval Training) metoda je vježbanja u kojoj se izmjenjuju intervali visokog intenziteta s manje intenzivnim intervalima vježbanja, odnosno aktivnim pauzama. Studije su dokazale da je ovaj način vježbanja izrazito povoljan za gubljenje viška masnog tkiva i za povećanje bazalnog metabolizma tijela.

Core trening, kako i samo ime govori, služi jačanju mišića trupa, koji su nam potrebni za izvođenje svih ostaih vježbi, te za lakše svakodnevno funkcioniranje.

Functional Drill

Functional Drill

Umjerenog je do visokog intenziteta i nešto zahtjevnijeg sadržaja, zbog čega nije preporučljiv apsolutnim početnicima. Izvode se vježbe koje svojim ponavljanjem rezultiraju  povećanjem opće kondicijske spreme i vlastitog fitnessa. Izvode se vježbe s utezima (girje, šipke..) kao i vježbe s težinom vlastitog tijela.

Booty Factory

Booty Factory

Booty Factory namijenjen je damama koje vole brinuti o svojim stražnjicama.Trening traje 45 minuta, a sadrži vježbe namijenjene jačanju mišića i oblikovanju ženske stražnjice i nogu. Odlično će se uklopiti u Vaš tjedni raspored treninga kao nadopuna posvećena isključivo toj regiji ženskog tijela.

My Body

My body

Izvode se vježbe s vanjskim opterećenjem, najčešće u obliku šipki s utezima, kojima se opterećuju razne mišićne regije tijela. Također se izvode i vježbe bez utega, odnosno vježbe s težinom vlastitog tijela. Zadaju se serije umjerenog do velikog broja ponavljanja što rezultira gubljenjem masnog tkiva i skladnom izgradnjom mišića čitavog tijela.

Pilates

Pilates

Pilates je metoda treninga s posebnim naglaskom na korektivne vježbe koje vrlo povoljno utječu na kosti i mišiće, kao i na cijeli organizam. Izgradit će Vaše mišiće, ispraviti držanje, poboljšati kondiciju i učiniti Vaše tijelo izdržljivijim i zdravijim.

Zumba

Zumba

Zumba je svima poznati koreografirani trening koji uključuje elemente aerobike i plesne korake (samba, salsa, merengue, hip-hop…). Nadasve zanimljiv i nadahnjujuć trening za kojim već godinama ludi cijeli svijet.

Yoga

Yoga

Yoga dinamični i nježni flow satovi temelje se na povezivanju daha i pokreta u fluidan i kreativan niz položaja. Tokom sata stvara se neprekidan flow asana koji dovodi do duboke koncentracije, stoga se yoga s pravom zove „meditacija u pokretu“.

Fatburn Toning

Fatburn&Toning

Fatburn&Toning trening je srednjeg intenziteta u kojem se koriste mala vanjska opterećenja u obliku malih bučica, šipki ili laganih utega za gležnjeve. Izvode se osnovni koraci aerobike i jednostavne vježbe velikog broja ponavljanja bez pauza što uzrokuje „fat burn“ efekt dok pritom pojačavate tonus mišića.

Step Toning

Step Toning

Step Toning trening je umjerenog do većeg intenziteta u kojem se koriste mala vanjska opterećenja u obliku malih bučica. Izvode se osnovni koraci step aerobike i ostale jednostavne vježbe na step klupici.

Cardio & Strength

Cardio & Strength

Trening u čijem se glavnom dijelu izmjenjuju intervali vježbi s vanjskim opterećenjem i intenzivnih vježbi uz pomoć težine vlastitog tijela.

X
X
X