Bolnička 49a, 10000 Zagreb
Pon - Pet: 7:00 - 22:00 Sub: 9:00 - 22:00 Ned: 15:00 - 22:00

Grupni programi

Home - Grupni programi

PRIVREMENI RASPORED GRUPNIH PROGRAMA

Morning Mix
Pon/Sri/Pet 10:00-11:00

Morning Mix

Morning mix je idealan trening za početak dana. Srednjeg je intenziteta, a kombinacija je aerobnog treninga i vježbi za razvoj snage, što dugoročno rezultira smanjenjem potkožnog masnog tkiva i usklađenim razvojem mišićne komponente tijela.

 

HIIT
Uto/Čet 19:30-20:00

HIIT

 (High Intensity Interval Training) metoda je vježbanja u kojoj se izmjenjuju intervali visokog intenziteta s manje intenzivnim intervalima vježbanja, odnosno aktivnim pauzama. Studije su dokazale da je ovaj način vježbanja izrazito povoljan za gubljenje viška masnog tkiva i za povećanje bazalnog metabolizma tijela.

CORE
Uto/Čet 20:00-20:30

Core

Core trening, kako i samo ime govori, služi jačanju mišića trupa, koji su nam potrebni za izvođenje svih ostaih vježbi, te za lakše svakodnevno funkcioniranje. U trajanju je od 30 minuta, a vježbači ga najčešće spajaju s HIIT treningom, koji u rasporedu prethodi CORE-u.

Functional Drill
Pon/Sri/Pet 20:30-21:30

Functional Drill

Umjerenog je do visokog intenziteta i nešto zahtjevnijeg sadržaja, zbog čega nije preporučljiv apsolutnim početnicima. Izvode se vježbe koje svojim ponavljanjem rezultiraju  povećanjem opće kondicijske spreme i vlastitog fitnessa. Izvode se vježbe s utezima (girje, šipke..) kao i vježbe s težinom vlastitog tijela.

Booty Factory
Utorak 17:45-18:30

Booty Factory

Booty Factory namijenjen je damama koje vole brinuti o svojim stražnjicama.Trening traje 45 minuta, a sadrži vježbe namijenjene jačanju mišića i oblikovanju ženske stražnjice i nogu. Odlično će se uklopiti u Vaš tjedni raspored treninga kao nadopuna posvećena isključivo toj regiji ženskog tijela.

My body
Pon/sri/pet 19:30-20:30

My body

Izvode se vježbe s vanjskim opterećenjem, najčešće u obliku šipki s utezima, kojima se opterećuju razne mišićne regije tijela. Također se izvode i vježbe bez utega, odnosno vježbe s težinom vlastitog tijela. Zadaju se serije umjerenog do velikog broja ponavljanja što rezultira gubljenjem masnog tkiva i skladnom izgradnjom mišića čitavog tijela.

Pilates
Pon/Sri/Pet 18:30-19:30
Sub 11:00-12:00

Pilates

Pilates je metoda treninga s posebnim naglaskom na korektivne vježbe koje vrlo povoljno utječu na kosti i mišiće, kao i na cijeli organizam. Izgradit će Vaše mišiće, ispraviti držanje, poboljšati kondiciju i učiniti Vaše tijelo izdržljivijim i zdravijim.

Zumba
Uto/Čet 20:30-21:30
Sub 10:00-11:00

Zumba

Zumba je svima poznati koreografirani trening koji uključuje elemente aerobike i plesne korake (samba, salsa, merengue, hip-hop…). Nadasve zanimljiv i nadahnjujuć trening za kojim već godinama ludi cijeli svijet.

Yoga
Uto/Čet 18:30-19:30
Sub 09:00-10:00

Yoga

Yoga dinamični i nježni flow satovi temelje se na povezivanju daha i pokreta u fluidan i kreativan niz položaja. Tokom sata stvara se neprekidan flow asana koji dovodi do duboke koncentracije, stoga se yoga s pravom zove „meditacija u pokretu“.

Step&Toning
Ponedjeljak 17:30-18:30

Step&Toning

Step Toning je sličan treningu „fatburn & toning“. Također je srednjeg intenziteta i koriste se mala vanjska opterećenja. Učinak treninga također je sličan, a razlika je u tome što u step toningu koristimo step klupicu što nam ukazuje na malo veće opterećenje za noge.

Fatburn&Toning
Srijeda 17:30-18:30

Fatburn&Toning

Fatburn&Toning trening je srednjeg intenziteta u kojem se koriste mala vanjska opterećenja u obliku malih bučica, šipki ili laganih utega za gležnjeve. Izvode se osnovni koraci aerobike i jednostavne vježbe velikog broja ponavljanja bez pauza što uzrokuje „fat burn“ efekt dok pritom pojačavate svoj tonus mišića.

Cardio step
Petak 17:45-18:30

Cardio Step

Cardio Step je umjereno do visoko intenzivan trening u trajanju od 45 min u kojem se kao pomagalo koristi step klupica. Trening je namijenjen, kako poboljšanju rada krvožilnog sustava, tako i gubitku viška masnog tkiva.
Sadrži osnovne elemente aerobike te vježbe za razvoj brzine, eksplozivnosti i agilnosti.

Kettlebell
Četvrtak 17:45-18:30

Fatburn&Toning

Kettlebell trening u trajanju od 45 minuta koji sadržava vježbe za razvoj kondicijskih sposobnosti uz pomoć posebno oblikovanog utega – girje (eng. kettlebell).