Tokeni

Što su Tokeni?

Kako bismo našim članovima omogućili kvalitetniju uslugu i bolji način rezervacije mjesta na grupnim treninzima, odlučili smo uvesti nov način prijave na treninge i novu varijantu članarina.

O čemu se radi?

Prijave za treninge, odnosno rezervacije mjesta na grupnim treninzima, preselile su se online. Svaka osoba koja se odluči vježbati na grupnim treninzima u našim centrima imat će pravo kupiti Tokene koje će trošiti za prijave/rezervacije za treninge. Za rezervacije pritisnite ovdje.

Iako su Tokeni prvenstveno namijenjeni za rezervacije mjesta na grupnim programima, Tokeni se mogu koristiti i za treninge u teretani.

Kako se koristiti Tokenima?

Prije kupnje Tokena potrebno je izraditi korisnički račun na našoj web stranici. Nakon izrade računa i odabira opcije članarine moguće je kupiti Tokene. Broj kupljenih Tokena bit će vidljiv na Vašem korisničkom računu te ćete se njima moći koristiti za rezervacije grupnim treniga.

Jedan Token moguće je iskoristiti za rezervaciju jednog treninga. Rezervaciju je moguće otkazati u predviđenom vremenu te se tada Token smatra neiskorištenim.

Koliko košta Token?

Cijena Tokena prvenstveno ovisi o tome imate li uplaćenu članarinu ili ne. Ukoliko imate uplaćenu članarinu tada će Vas 1 Token koštati 20,00 kn ili manje. Ukoliko nemate uplaćenu članarinu, jedan Token bi Vas mogao koštati između 28,00 kn i 50,00 kn. Za cjenik Tokena pritisnite ovdje

Je li bolje uzeti Tokene sa uplaćenom članarinom ili bez?

Ovisno o tome koliko često mislite dolaziti. Paketi Tokena bez uplaćene članarine namijenjeni su osobama koje ne mogu redovito dolaziti na treninge. Osobama koje žele vježbati više od 8 puta mjesečno savjetujemo da odaberu opciju paketa Tokena sa uplaćenom članarinom jer će u tom slučaju jedinična cijena treninga biti manja.

Zašto mislimo da je ovo bolja varijanta od običnih članarina?

Ovakav način korištenja usluga vježbanja na grupnim treninzima sviđa nam se iz više razloga:

1. Osobe ne moraju plaćati punu članarinu ukoliko iz bilo kojeg razloga nisu u mogućnosti doći na treninge

2. Tokeni nemaju rok trajanja

3. Manje gužve na treninzima

4. Korisnici sami kontroliraju rezervacije i dolaske

5. Mogućnost odabira treninga unaprijed

6. Manja mogućnost da osobe rezerviraju mjesto, a ne dođu na trening

Share This Post
Komentiraj!
00
X
X
X